МІНЕКОНОМРОЗВИТКУ

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО

«ІНСТИТУТ ПІДГОТОВКИ КАДРІВ ПРОМИСЛОВОСТІ»

Курси Кондитер ІV-V розряд

Курси кондитерів (підвищення кваліфікації) в Києві

Програма курсу підвищення кваліфікації “Кондитер IV- V розряд”:

I. Теоретичне навчання:

1.1. Технологія приготування борошняних кондитерських виробів;

1.2. Устаткування підприємств харчування;

1.3. Малювання та ліплення;

1.4. Стандартизація і сертифікація у ресторанному господарстві;

1.5. Методи контролю управління якістю продукції ресторанного господарства;

1.6. Гігієна та санітарія виробництва;

1.7. Облік, калькуляція і звітність;

1.8. Охорона праці.

II. Професійно-практична підготовка.

III. Консультації.

IV. Кваліфікаційна атестація.

Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.

Тема 1. Сучасні тенденції у технології приготування та оформленні борошняних кондитерських виробів:

• Сучасні принципи, способи та особливості приготування і оформлення борошняних кондитерських виробів;

• Поєднання оздоблювальних матеріалів.

 

Тема 2. Технологія приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів:

• Технологія приготування кремів та інших;

• Технологія приготування оригінальних оздоблювальних виробів;

• Технологія приготування оригінальних оздоблювальних виробів і прикрас з шоколаду;

• Технологія приготування оригінальних оздоблювальних виробів і прикрас з марципанової маси;

• Технологія приготування оригінальних оздоблювальних виробів.

 

Лабораторно-практична робота 1: 

•Технологія приготування прикрас  оздоблювальних напівфабрикатів ( карамелі, шоколаду, марципанової маси).

Тема 3. Технологія приготування бездріжджових видів тіста та тістечок:

• Характеристика мигдалевого тіста;

• Особливості приготування тіста;

• Технологія приготування високохудожніх оригінальних тістечок з різних видів тіста( десертних наборів);

• Підбір оздоблювальних матеріалів  за кольором, формою, розміром з мастики, шоколаду, марципану, та умови зберігання;

• Використання нових технологія виготовлення тістечок;

 

Лабораторно-практична робота 2: 

•Технологія приготування тістечок.

Тема 4. Технологія приготування тортів:

• Технологія приготування високохудожніх, оригінальних тортів, тортів асорті, тортів на замовлення, фірмових виробів;

• Вимоги до їх якості, терміни та умови зберігання;

• Використання нових технологія виготовлення тортів;

• Використання нових видів оздоблювальних напівфабрикатів;

• Підбір оздоблювальних матеріалів за кольором, формою, розміром з мастики, шоколаду, марципану, грильяжу,  карамелі та інших оздоблювальних напівфабрикатів;

• Правила та вимоги складного художнього оздоблення борошняних кондитерських.

 

Лабораторно-практична робота 3: 

•Технологія приготування тортів.

Тема 5. Технологія пригоування національних виробів:

• Технологія та особливості приготування національних українських кондитерських виробів з дріжджового, пісочного тіста, медового та інших видів тіста;

• Вимоги до їх якості, термін і умови зберігання.

 

Лабораторно-практична робота 4:

•Технологія приготування національних виробів.

Тема 6. Наукові основи розробки новітніх технологій у кондитерському виробництві.

• Технології використання нових видів поліпшувачів структури.

 

 

читати далі

Вибираючи наш інститут, Ви отримуєте: ✓ Досвід більше 20 років підвищення кваліфікації персоналу для підприємств кондитерського виробництва; ✓ Безперечний показник якості навчання кондитерів; ✓ Індивідуальний підхід до кожного слухача; ✓ Доступні ціни; ✓ Досвід висококваліфікованих викладачів кондитерської справи; ✓ Допомога при працевлаштуванні; ✓ Гарантована практика в кращих кондитерських міста Києва

ЗАЦІКАВИЛА ПРОГРАМА?

Термін навчання: 1 місяць. Індивідуальне навчання - 3 тижні

Вартість навчання: 2500 грн. Вартість індивідуальної форми навчання - 5000 грн.

Форми навчання: денна, вечірня та індивідуальна

Свідоцтво державного підприємства з присвоєнням кваліфікації та розряду

ЧОМУ обирають ПРОГРАМУ
Інститут підготовки кадрів промисловості

Переваги

Після закінчення навчання видається свідоцтво державного зразка із присвоєням кваліфікаційного рівня кондитера IV, V розряду.

Переваги

Можливі навчально-організаційні віїзди на Ваше підприємство викладачів з метою підвищення кваліфікації працівників без відриву від виробництва.

Переваги

Наша мета не тільки зробити з Вас висококваліфікованих майстрів, але і справжніх творців кондитерського мистецтва!

Переваги

• досвід більше 20 років в підготовці та підвишенні кваліфікації персоналу підприємств ресторанного бізнесу; • безперечний показник якості навчання; • індивідуальний підхід до кожного слухача;

Переваги

Після закінчення навчання видається свідоцтво державного зразка із присвоєням кваліфікаційного рівня кондитера IV, V розряду.